Colassin: "Blij, maar gefrustreerd"

MAANDAG, 20 JANUARI 2020, 14:40 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Met de pers sprak Antoine Colassin niet na zijn debuut, maar aan rsca.be mocht de jonge aanvaller wel een woordje zeggen. "Ik ben blij over mijn eigen wedstrijd, maar ook gefrustreerd. We verdienden echt beter. Dit is een bittere nederlaag."

Met een doelpunt kende Colassin een droomdebuut. De actie van het doelpunt begon bij 18-jarige Namenaar zelf. "Ik zie Alexis (Saelemaekers red.) oprukken en we begrijpen elkaar goed. Ik weet hoe hij gaat lopeen en me zal aanspelen. Ik speel meteen terug en ga diep. Ik zie wat ruimte tussen de verdediger en Mignolet, waarna ik de bal in het zijnet plaats", vertelt Colassin.

"We zaten meteen heel goed in de wedstrijd en speelden een sterke eerste helft. Jammer van dat doelpunt kort voor de rust dat een beetje uit het niets valt. We hadden de wedstrijd onder controle. Vooral voor de rust creëerden we heel wat kansen om meer dan één keer te scoren. Jammer van dat tweede doelpunt na de rust, want we speelden een sterke wedstrijd. We verdienden het niet om met lege handen achter te blijven."

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum