Bestuurslid provoceerde Coucke met uitnodiging Bayat

VRIJDAG, 24 JANUARI 2020, 08:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Mogi Bayat was zondag in het Lotto Park op uitnodiging van Johan Beerlandt, lid van de raad van bestuur. Beerlandt moest twee jaar geleden de duimen voor Marc Coucke en dat is nog niet verteerd. Hij voert de interne oppossitie tegen Coucke aan. Dat vertelt Sporza-journalist Peter Vandenbempt.

Bayat woonde Anderlecht - Club Brugge niet bij op uitnodiging van de raad van bestuur. "Bayat zat er als opgestoken middelvinger van beheerder Beerlandt naar Coucke", schrijft Vandenbempt in zijn column in Het Nieuwsblad. "Beerlandt heeft zijn nederlaag bij de overname nog niet verteerd en voert de oppositie tegen de voorzitter aan."

Volgens Vandenbempt heeft Beerlandt een goede band met de broers Bayat als gevolg van zakelijke transacties in het buitenland. Het is ook Beerlandt die, aldus Vandenbempt, eiste dat Mogi Bayat zou worden ingeschakeld om minstens deze transferperiode een rol te spelen. "Maar de toegift van Coucke volstond niet, Beerlandt wilde hem ook nog eens provoceren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.