Vandaag nog vier extra vertrekkers?

VRIJDAG, 31 JANUARI 2020, 09:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De kans is reëel dat Alexis Saelemaekers niet de enige Anderlecht-speler wordt die vandaag vertrekt. De club hoopt nog vier andere spelers uit te zwaaien: Bubacarr Sanneh, Kenny Saief, Hotman El Kababri en Thierry Lutonda.

Sanneh zal vandaag normaal zijn uitleenbeurt aan Oostende afronden. Door een probleem met zijn arbeidsvergunning landde hij pas gisterenavond in Zaventem. Aan de kust hoopt de Gambiaan zijn carrière weer te lanceren na een mislukte uitleenbeurt aan Göztepe.

Anderlecht hoopt vandaag ook eindelijk verlost te raken van Saief. Verschillende makelaars zijn in de weer om voor hem een nieuwe club te zoeken. Zijn jaarsalaris van 800.000 euro bruto maakt dat het geen gemakkelijke opdracht is. Saief, die bij Anderlecht nog een contract voor anderhalf jaar heeft, wil niet al te veel inleveren op zijn huidige loon.

Tot slot maken ook jongeren El Kababri en Lutonda vandaag een transfer. De eerste mag definitief vertrekken. Voor Lutonda hoopt Anderlecht op een uitleenbeurt om ervaring op te doen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.