"Mogen niet op één afdeling schieten"

DONDERDAG, 6 FEBRUARI 2020, 14:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een heel elftal geblesseerden, meer dan een elftal zelfs, logisch dat de buitenwereld zich meer en meer vragen begint te stellen bij de medische staf van RSC Anderlecht. Maar dat wil Frank Vercauteren niet horen die zijn medische staf in bescherming neemt: "Mogen niet op één afdeling schieten".

Kemar Roofe en Nacer Chadli zijn nog out. Elias Cobbaut en Vincent Kompany zijn twijfelachtig. Opnieuw puzzelwerk voor Vercauteren dus. "Maar dat hoort nu eenmaal bij het trainerschap. Het is mijn job om oplossingen te zoeken, daarvoor ben ik hier."

Voor de wedstrijd tegen Moeskroen moest de coach nog rekening houden met 12 geblesseerden: "Ondertussen zijn er dat al 14 of 15 geworden. Dat de buitenwereld zich vragen begint te stellen bij de medische staf. Dat is hun probleem. Ik vind het verkeerd om op één afdeling te schieten. We weten wat we moeten doen en iedereen binnen de club neemt zijn verantwoordelijkheid op."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.