Lawrence: "Ik breng Jamaicaanse flair"

ZONDAG, 9 FEBRUARI 2020, 22:27 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Voor het eerst sinds zijn transfer naar Anderlecht spreekt Kemar Lawrence de Anderlecht-supporters toe. In een filmpje op rsca.be zegt dat met deze transfer een droom werkelijkheid werd. "Hopelijk zorgt mijn inbreng dat Anderlecht kan stijgen in de rangschikking."

"Deze transfer betekent veel voor mij. Ik heb er altijd van gedroomd om in Europa te spelen. Toen ik hoorde over de interesse van Anderlecht was ik heel enthousiast. Hier nu ook effectief zijn, maakt me erg blij", vertelt Lawrence.

"Kan amper wachten om te beginnen"

Lawrence komt naar Anderlecht met mooie adelbrieven. De verwachtingen zijn dan ook hoog. "Ik voel dat ik me snel zal moeten aanpassen. Ik liet me vertellen dat de jongens me vooruit zullen branden. Ik kan dus amper wachten om aan de training te beginnen en te kijken wanneer ik op het veld kan staan."

"Ik wil energie, vechtlust en goede vibes aan het team bijdragen", gaat de Jamaicaan verder. "Ik heb het gevoel dat de coaches goed weten welk type speler ik ben. Hopelijk zorgt mijn inbreng ervoor dat we kunnen stijgen in de rangschikking."

"Ik ben beetje anders"

Lawrence kreeg in de Verenigde Staten de bijnaam 'Taxi'. De voorbije week lazen we dat hij die kreeg omdat hij als een taxi de ballen goed aflevert. Zelf heeft hij een andere uitleg klaar. "Als je vertrouwd bent met Jamaica, dan weet je dat de taxichauffeurs daar een beetje gek zijn. Ik breng die flair een beetje in mijn speelstijl. De tackles enzo. Zuiver, maar best agressief. Een beetje anders.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum