Volgend seizoen compensatie voor missen Play-Off 1?

MAANDAG, 17 FEBRUARI 2020, 10:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Als Anderlecht dit seizoen naast Play-Off 1 grijpt, dan zal de club zijn supporters hiervoor geen terugbetaling op hun abonnement aanbieden. Dat schrijft La Dernière Heure. De Waalse krant weet dat Anderlecht wel nadenkt over een compensatie voor volgend seizoen.

De Anderlecht-supporters kochten vorige zomer een abonnement waarin de vijf thuiswedstrijden van Play-Off 1 inbegrepen waren. Nu Anderlecht naast Play-Off 1 dreigt te grijpen, wil een deel van de supporters dat de club hun abonnement deels terugbetaald. Wedstrijden tegen Club Brugge en Standard zijn immers meer waard dan tegen pakweg Lommel of Virton.

Een terugbetaling is Anderlecht niet zinnens. Wel zou de club eraan denken om de abonnees te vergoeding volgend seizoen. Mogelijkheden zijn één of twee gratis galawedstrijden of een korting op hun nieuw abonnement. Er is echter nog niets beslist.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.