"Hendrik mag overal tekenen, behalve bij Club Brugge"

ZATERDAG, 22 FEBRUARI 2020, 22:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hendrik Van Crombrugge keepte in 2019 op een heel hoog niveau. De Anderlecht-doelman bekroonde zijn topjaar met een huwelijksaanzoek en zijn vriendin Tanja zei ja. In Het Nieuwsblad en La Dernière Heure spreekt zij over de carrière van manlief Hendrik.

Tanja en Hendrik leerden elkaar zes jaar geleden kennen toen Van Crombrugge tweede doelman was bij Eupen. Vandaag is hij eerste doelman bij Anderlecht en lonkt een toptransfer naar het buitenland. Maar veel is er volgens Tanja niet veranderd. "Al denk ik wel dat we iets meer bekeken worden wanneer we nu door Leuven wandelen. Dat stoort me niet. Die erkenning is leuk", vertelt ze.

Het stel woont momenteel in Bekkevoort, maar als Van Crombrugge zo blijft presteren, lonkt na dit seizoen het buitenland. Van Tanja mag Hendrik overal tekenen, behalve bij Club Brugge. "Daar hebben ze te veel met zijn voeten gespeeld", verwijst Tanja naar de transferperiodes van december 2017 en de zomer 2018. "Twee keer leek alles in orde. Telkens stelden ze uiteindelijk een andere doelman voor: Gabulov en Letica. Dat maakte me kwaad. Ze mogen niet met zijn voeten spelen."

En dus speelt Van Crombrugge nu bij Anderlecht. Paars-wit kent een teleurstellend seizoen, maar Van Crombrugge krijgt wel veel lof. "Ik ga niet zo vaak kijken naar Anderlecht. Dat bezorgt me stress. Ik probeer ook om niet in de pers of op sociale media te lezen wat ze over Hendrik schrijven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.