Concurrenten voor Play-Off 1 scoren driepunter

ZATERDAG, 22 FEBRUARI 2020, 22:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Racing Genk en KV Mechelen boekten dit weekend allebei een overwinning en zetten zo Anderlecht onder druk. De kloof met nummer zes Genk bedraagt nu zeven punten. Anderlecht kan er nog twaalf verdienen. Het weet dus wat de opdracht is tegen Eupen: winnen.

Genk versloeg gisteren Kortrijk en blijft zo op de zesde plaats na deze speeldag. KV Mechelen versloeg vanavond Waasland-Beveren met 4-0. Na de zege van vorige week tegen Anderlecht lijken de Maneblussers hun eindsprint richting Play-Off 1 te hebben ingezet. Gaat het eindelijk eens lukken voor KV? Op de laatste speeldag spelen Genk en Mechelen tegen elkaar.

Kan Anderlecht profiteren van dit onderlinge duel? Dan zal het wel driepunter na driepunter moeten scoren in de volgende wedstrijden. Te beginnen tegen Eupen. Bij winst blijft Anderlecht in het spoor van Genk en Mechelen. Maar dan moet het de komende weken ook winnen en hopen dat zowel Genk als Mechelen nog punten verliest voor hun laatste onderlinge partij.

Stand voor Anderlecht - Eupen

6. Racing Genk: 41
7. KV Mechelen: 40
8. Zulte Waregem: 35
9. Anderlecht: 34



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.