"Niet bezig met mjin toekomst, wel met die van Anderlecht"

VRIJDAG, 6 MAART 2020, 13:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Play Off 2 dreigt voor RSC Anderlecht, wat met Frank Vercauteren als het zover is. Is hij ook volgend seizoen nog trainer van paars-wit ? De coach laat in ieder geval weten niet bezig te zijn met zijn toekomst en enkel de club voor hem telt op dit moment. 

Vercauteren kreeg meermaals de vraag hoe zijn toekomst eruit ziet. Eerst probeerde hij die nog te omzeilen met een kwinkslag maar de journalisten bleven dezelfde vragen stelden. Uiteindelijk wou de coach dan toch kort reageren.

"Ik heb een contract en daar zijn dingen in vastgelegd en daar hou ik mij aan. Maar ik ben daar echt niet mee bezig. Het gaat hier niet over mij maar over RSC Anderlecht en dat is ook het enige wat voor mij telt momenteel. Het belangrijkste is waar Anderlecht staat en hoe we het verder gaan aanpakken. En dat is eerlijk gezegd ook het enige waar ik mij wil mee bezighouden. Ik heb voor Anderlecht gekozen met een lange termijn visie en dat was een weloverwogen keuze. Ik wil hier zo lang mogelijk blijven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.