Pandoering op Anderlecht kost mental coach zijn job

ZONDAG, 8 MAART 2020, 22:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De dag na de 7-0-nederlaag op Anderlecht nam de raad van bestuur van Zulte Waregem drastische maatregelen. De spelers worden verplicht om alle onkosten (entree en vervoer) terug te betalen aan de meegereisde supporters. Verder wordt de mental coach per direct ontslagen.

"Na de zware nederlaag van gisteravond op Anderlecht heeft het bestuur van SV Zulte Waregem enkele beslissingen genomen waarbij enkele punten op de i worden geplaatst", zo luidt het op de website van Zulte Waregem.

"Tijdens een gesprek met de staf is vanmorgen meegedeeld dat de samenwerking met de mental coach per direct wordt stopgezet", klinkt het. "Verder eist het bestuur dat de kosten van de supporters die gisteravond naar Anderlecht meereisden volledig worden vergoed. De spelers zullen de rekeningen voor de bussen en de tickets integraal terugbetalen."

Het clubbestuur hoopt dat de boodschap aankomt. "De Raad van Bestuur verwacht ook dat de spelers en staf zich grondig bezinnen over hun verantwoordelijkheden en wil volgende zondag opnieuw de mentaliteit op het veld zien die eigen is aan Essevee."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.