Nieuwe webpoll: haalt Anderlecht alsnog Play-Off 1?

ZONDAG, 8 MAART 2020, 22:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Met nog één wedstrijd te spelen telt Anderlecht één punt minder dan de nummers zes en zeven KV Mechelen en Racing Genk. Spelen deze twee volgende week onderling gelijk en wint Anderlecht op STVV, dan plaatst paars-wit zich alsnog voor Play-Off 1. Ziet u dat gebeuren? Laat het weten in onze poll.

In de vorige webpoll vroegen we welke wintertransfer volgens u het meest zal bijbrengen dit seizoen. Amir Murillo kreeg maar liefst 86 procent van de stemmen. Een duidelijke winnaar dus.

Bij de vorige twee polls stelden we vast dat na de lancering sommige stemmen niet tot bij ons raken. U kunt dit zien wanneer na het uitbrengen van uw stem een lege ruimte tevoorschijn komt in plaats van de actuele resultaten van de poll. Tot op heden hebben het probleem nog niet kunnen detecteren, laat staan verhelpen. Heeft u het voor? Breng dan één of twee dagen later nogmaals u stem uit. Alvast onze excuses.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.