"We zijn gedegouteerd en de nieuwe bazen zullen het voelen"

ZATERDAG, 21 MAART 2020, 20:18 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

ANDERE De Fan Board van Anderlecht reageert furieus op het ontslag van Pär Zetterberg. " Er zijn geen matchen of trainingen. Dus denken ze blijkbaar dat er toch geen protest zal komen. Wel, als de competitie hervat, zal het heet zijn", zo klinkt het.  

Volgens de Fan Board is elke Anderlecht-supporter gedegouteerd door het ontslag van Zetterberg. "Zeker door het moment waarop dit gebeurt. We snappen het niet", klinkt het in Het Laatste Nieuws. 

De Fan Board merkt op dat Zetterberg het bestuur grote diensten bewees. "De fans keken naar hem op, hij kon ons onder controle houden. Wanneer het moeilijk ging, zette hij het bestuur uit de wind. Dat stond nochtans niet in zijn taakomschrijving." De Fan Board waardeert enorm dat Zetterberg de supporters uitleg gaf wanneer die het nodig haddn. "Het is onbegrijpelijk dat de club zo iemand aan de kant zet."

"Zetterberg heeft het Anderlecht-DNA. Hij bewaakte onze waarden en normen. Als het bestuur hem durft te ontslaan, moet iedereen voor zijn job vrezen. Wie wordt de volgende? Kompany? Verschueren?", aldus de Fan Board. "We zijn écht gedegouteerd, de nieuwe bazen zullen dat wel nog voelen.”

Bron: Het Laatste Nieuwsanderlecht-online forum