Kompany wil opnieuw gaan trainen

VRIJDAG, 10 APRIL 2020, 08:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Als het van Vincent Kompany afhangt wordt er binnenkort weer getraind op Neerpede. Kompany ziet dat in het buitenland verschillende clubs , met respect voor de coronamaatregelen, hun trainingsactiviteit hervatten en wil hij wil vooral aantonen dat Anderlecht in tijden van crisis slagkrachtig blijft.

De revaliderende spelers zoals Adrien Trebel, Landry Dimata en Antoine Collasin komen al een tijdje terug trainen naar Neerpede. 

Binnen de club is nog niet iedereen overtuigd om de trainingen opnieuw op te starten. Er zijn al verschillende vergaderingen geweest maar er zijn er toch die sceptisch blijven. Kompany is er echter van overtuigd dat zijn medische staf bekwaam genoeg is om de risico's te beperken. 

Het blijft ook de vraag of iedereen aan die trainingen zal kunnen deelnemen, sommige spelers zoals Kemar Roofe en Albert Sambi-Lokonga zitten nog in het buitenland.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.