RSC Anderlecht hervat trainingen

ZATERDAG, 11 APRIL 2020, 08:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Vincent Kompany wou de trainingen hervatten en hij heeft zijn zin gekregen. Met respect van de coronamaatregelen hervatten volgende week de trainingen. Al zijn die niet verplicht. Spelers die liever het risico niet nemen mogen thuis hun individueel programma blijven afwerken.

Er zitten ook nog spelers in het buitenland die niet naar België geraken, die moeten ook hun individueel trainingsprogramma afwerken.

En dat individueel programma is nu wel verplicht, zowel voor spelers in het buitenland als voor de spelers die ervoor kiezen om niet naar Neerpede af te zakken. Nadat de spelers akkoord waren om hun loon van de maand april te laten vallen kregen ze 2 weken verlof, maar dat is nu voorbij en worden de trainingen dus weer verplicht.

Vanzelfsprekend zullen de trainigen op Neerpede verschillen van de normale gang van zaken. Er wordt getraind in kleine groepjes en op afstand van elkaar



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.