20-tal spelers komen trainen op Neerpede

DINSDAG, 14 APRIL 2020, 08:41 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Een 20-tal spelers melden zich gisteren aan op Neerpede om te trainen, maar dat ging gepaard onder strikte voorwaarden. Zo waren de gebouwen niet toegankelijk. De spelers hadden een afgebakende zone op het oefenveld en waren passes niet toegelaten. 

Vincent Kompany was als eerste op de club, Frank Vercauteren arriveerde rond 9 uur. Verder waren ook Kemar Lawrence, Hendrik Van Crombrugge, Zakaria Bakkali, Thierry Lutonda, Amir Murillo, Nacer Chadli, Elias Cobbaut, Killian Sardella, Francis Amuzu, Anouar Ait El Hadj,  Dejan joveljic, Adrien Trebel, Antoinne Colassin, Albert Sambi-Lokonga, Sieben Dewaele, Yari Verschaeren en Marco Kana zich aanbieden om te trainen.

De training was nochtans niet verplicht. Wie besmetting vreest of niet in Brussel raakte, mocht zijn programma thuis afwerken. Douchen ging niet en elke speler kreeg zijn eigen ballen toegewezen. Passes geven was verboden. Een echt doorgedreven training was het dus niet eerder een individuelen training. Eerder bedoeld om de moraal wat op te drijven. 

Verwacht wordt dat weldra ook buitenlanders als Michel Vlap, Kemar Roofe en Marko Pjaca aansluiten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.