Opnieuw vier doelmannen gelinkt aan Anderlecht

WOENSDAG, 22 APRIL 2020, 22:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De komende weten zullen heel wat namen van doelmannen de revue passeren bij Anderlecht. Of toch in de pers. De nieuwste die we aan het rijtje kunnen toevoegen zijn die van Michel Vorm, Laurent Henkinet, Davino Verhulst en William Dutoit.

Volgens Het Nieuwsblad wil Anderlecht minstens twee doelmannen halen deze zomer: een ervaren keeper die vrede neemt met een rol als invaller en een jong talent. Voor de eerste rol denkt paars-wit onder meer aan Michel Vorm. De 36-jarige Nederlandse ex-international is einde contract bij Tottenham, waar hij de voorbije zes jaar tweede (de eerste vier jaar) en derde (de laatste twee jaar) doelman was.

De krant weet ook dat enkele keepers uit onze vaderlandse competitie die einde contract zijn werden aangeboden of dat paars-wit zelf polste. Het gaat om William Dutoit (KV Oostende), Davino Verhulst (Lokeren) en Laurent Henkinet (OH Leuven).

De Bie en Butez

Twee namen die we al kennen, zijn die van Jonathan De Bie en Jan Butez. De Bie is een 19-jarige Belg van Tottenham die daar ook einde contract is. Hij zou het jonge talent kunnen worden dat Anderlecht erbij wil. De Bie kan ook voor één jaar bijtekenen in Londen.

Moeskroen-doelman Butez is volgens Het Nieuwsblad niet meteen een piste. Zijn komst wordt pas een optie wanneer Hendrik Van Crombrugge zou vertrekken. Butez mikt hoger dan de rol van reservekeeper.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.