Geen galawedstrijd door coronacrisis

DINSDAG, 28 APRIL 2020, 15:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht en BNP Paribas Fortis wilden in schoonheid afscheid nemen van elkaar met een galawedstrijd. Dat schrijft De Tijd. Het was de bedoeling dat de spelers zouden spelen met klassieke shirts uit het verleden. Door de coronacrisis gaat dit plan niet door.

Anderlecht en BNP Paribas Fortis zijn aan het praten om na veertig jaar de sponsorovereenkomst stop te zetten. "Onze aanwezigheid op de shirts van de belangrijkste ploeg van het land was belangrijk voor onze naamsbekendheid. Maar intussen kent iedereen de merknaam BNP Paribas Fortis wel", klinkt het bij de bankengroep. BNP Paribas Fortis zou zich in de toekomst minder op sportsponsoring willen toeleggen.

In 1980 verscheen voor het eerst de grote G van de Generale Bank op de Anderlecht-truitjes. Rond de eeuwwisseling veranderde de Generale Bank zijn naam in Fortis. Fortis werd later opgenomen in de bankengroep BNP Paribas Fortis.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.