NAC: "We gunnen Jelle de overstap naar Anderlecht"

VRIJDAG, 1 MEI 2020, 10:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Op de clubwebsite bevestigt NAC Breda dat keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar naar Anderlecht trekt. "Jelle is een goede en ambitieuze keeperstrainer en een geweldig mens. We zullen hem missen", schrijft NAC. "Maar gezien zijn staat van dienst bij NAC, gunnen we hemdeze stap hogerop van harte."

"Jelle gaf onlangs bij ons aan een stap te willen maken in zijn carrière om een ambitie na te streven", aldus NAC. " Wij zijn Jelle ontzettend dankbaar voor alles wat hij voor de club heeft gedaan. Jelle, we wensen je veel succes bij Anderlecht.’’

Ten Rouwelaar is sinds 2007 actief bij NAC. Eerst negen jaar als doelman, daarna vier jaar als keeperstrainer. "NAC is een heel mooie club met fantastische supporters. Ik ben alle supporters van NAC ontzettend dankbaar voor alle mooie momenten die we hebben mogen meemaken", neemt Ten Rouwelaar afscheid van de Brabantse club.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.