"Krijgen klanten Play Sports dan ook geld terug?"

ZATERDAG, 2 MEI 2020, 11:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Telenet dreigt, samen met andere rechtenhouders, een deel van het TV-geld terug te eisen indien de competitie wordt stopgezet. Hendrik Van Crombrugge stelde meteen een vraag aan Telent toen het nieuws bekend raakte: "Krijgen de klanten van Play Sports dan ook hun abonnementsgeld terug?"

Een terechte vraag van de doelman. Voorlopig lost Telenet het op met op vier sportzenders films van Play More uit te zenden. Maar dat is niet waar de klanten voor betalen, zij betalen voor wedstrijden van de Jupiler Pro League.

Van Crombrugge stelt zicht dan de vraag of ook de abonnees op Play Sports een gezamelijke rechtzaak moet beginnen tegen Telenet om een deel van hun abonnementsgeld terug te eisen. Geen onredelijke vraag eigenlijk.

Het is duidelijk dat er nog heel wat zaken zijn die tot ongenoegen leiden. 

Gaat de stemming door en wordt de competitie stopgezet met wellicht heel wat rechtzaken tot gevolg of stelt met ze toch nog maar eens uit en wacht men op een politieke beslissing om dan de mogelijkheid te hebben om overmacht in te roepen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.