Joveljic: "Anderlecht is één van de grootste clubs"

MAANDAG, 4 MEI 2020, 07:08 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Dejan Joveljic traint momenteel in kleine groepjes op Neerpede. Hij blijft hopen dat de competitie alsnog zal hernemen. Zoniet keert hij waarschijnlijk terug naar zijn moederclub Eintracht Frankfurt. Over RSC Anderlecht heeft hij niets dan lof. 

Joveljic nam gretig gebruik van de mogelijkheid om opnieuw op Neerpede te gaan trainen: "Opnieuw tegen een bal trappen, dat voelt wonderbaarlijk aan. Ik blijf geduldig en hoop dat we de competitie alsnog kunnen afwerken."

Huurovereenkomst ten einde

Paars-wit huurt Joveljic zonder aankoopoptie, wordt de competitie stopgezet keert hij terug naar Duitsland. Over zijn verblijf in Brussel heeft de Serviër niets dan lof. "Ik heb het hier best naar mijn zin gehad. Ik kan na wat ik hier gezien heb alleen maar zeggen dat Anderlecht één van de grootste clubs ter wereld is. Ik heb het hier echt naar mijn zin, het is een echte familieclub. De trainingen zijn fantastisch en de stad Brussel is geweldig."

Competitie

Joveljic blijft hopen dat er alsnog gevoetbald zal worden. "De competitie is hier van een heel goed niveau en altijd volle stadions. Er zijn ook heel wat jonge spelers actief. Het verschil met de Bundesliga is dat je daar in de zestien soms wat meer ruimte krijgt maar er wordt hier ook veel afgelopen hoor."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.