Sardella verlengt contract tot 2025

DONDERDAG, 4 JUNI 2020, 21:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Killian Sardella heeft een nieuwe overeenkomst getekend bij Anderlecht. De 18-jarige verdediger heeft zijn lot tot 2025 aan paars-wit verbonden. "Dat Killian bijtekent, ondanks de concrete belangstelling van andere clubs, is erg belangrijk", zegt sportief directeur Peter Verbeke.

Sardella kwam op 9-jarige leeftijd naar Anderlecht en had nog een contract voor één jaar. Daar doet hij er nu dus vier bij. "Het spreekt voor Killian en zijn ouders dat ze met geduld zijn opleiding bij Anderlecht willen verderzetten", aldus Verbeke. 

Sardella debuteerde begin augustus in de hoofdmacht van Anderlecht. Het voorbije seizoen tikte hij af op vijftien basisplaatsen en drie invalbeurten. Sardella rondde ook met succes zijn middelbare studies af. Hij zet nu alles op het voetbal. "Ik heb niet lang getwijfeld om bij te tekenen", zo zegt hij. "De omkadering en de sportieve werking van Anderlecht is uniek. Hier krijgen jonge spelers alle kansen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.