Anderlecht praat met Frutos over terugkeer

MAANDAG, 15 JUNI 2020, 07:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Nicolas Frutos staat op het punt om terug te keren bij Anderlecht. Paars-wit onderhandelt momenteel met zijn ex-speler en -trainer over een functie als assistent van Frank Vercauteren. Met Jonas De Roeck is er momenteel nog maar één hulptrainer bij de A-kern.

Na het vertrek van Simon Davies en Pär Zetterberg en de overplaatsing van Floribert Ngalula naar de U21, heeft Vercauteren met De Roeck nog maar één assistent. Frutos moet nummer twee worden. Begin dit jaar liep Frutos stage bij Anderlecht en daar maakte hij indruk op het duo Kompany - Vercauteren. Gisterenavond werd er onderhandeld en volgens Het Laatste Nieuws liepen de gesprekken constructief.

Voor Frutos zou het zijn derde passage bij Anderlecht worden. Tussen 2005 en 2010 scoorde Frutos 52 goals in 94 wedstrijden voor Anderlecht. Een knieblessure dwong hem toen te stoppen met voetballen. In 2016 keerde de Argentijn terug als coach van de beloften. Het jaar nadien werd hij assistent bij de A-kern en na het ontslag van René Weiler kreeg hij in september 2017 vier wedstrijden zijn kans. Toen Hein Vanhaezebrouck kwam, moest Frutos vertrekken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.