Met Luckassen, Sandler en Vranjes? Zonder Sanneh

WOENSDAG, 24 JUNI 2020, 10:21 - D.A.B.
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS Anderlecht onderhandelt nog steeds met Derrick Luckassen en Philippe Sandler. De paars-witte directie wil de gesprekken met PSV opdrijven. Momenteel lijkt een akkoord zeker tot de mogelijkheden te behoren. De kaarten liggen echter moeilijke voor Philippe Sandler. Er wordt gerekend op Vincent Kompany om zijn connecties bij Manchester City uit te spelen.

Hoe dan ook, lijkt Anderlecht zijn defensie te willen verstevigen en wordt er gerekend op Sandler en Luckassen. Ognjen Vranjes is dan weer terug gekeerd naar Anderlecht en lijkt een nieuwe kans te krijgen tijdens de voorbereiding. Bepaalde pionnen binnen de club lijken wel overtuigd te zijn van zijn kwaliteiten, maar er is werk aan de winkel op het niveau van (gele en rode) kaarten pakken. Ook maakt men zich zorgen om zijn extra-sportieve fratsen.

Wie sowieso uit de boot lijkt te vallen, is Bubacarr Sanneh. De peperdure verdediger traint nog steeds bij KV Oostende, waarvoor hij ook een akkoord van de West-Vlaamse club kreeg. Die heeft momenteel namelijk bijzonder weinig spelers onder contract. Een nieuwe huurovereenkomst lijkt echter niet voor morgen te zijn. En aangezien paars-wit hem niet terug naar Brussel roept, is zijn verhaal in de hoofdstad ook afgelopen.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum