Anderlecht doet bod op Gigovic

DINSDAG, 30 JUNI 2020, 08:14 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS Om het middenveld te versterken, heeft Anderlecht zijn zinnen gezet op Armin Gigovic. Dat schrijft Het Nieuwsblad op basis van Zweedse bronnen. Gigovic is een 18-jarige verdedigende middenvelder die vorig jaar doorbrak bij het Zweedse Helsingborg. 

In juli vorig jaar stak Gigovic zijn neus aan het venster bij Helsingborg. Na vier invalbeurten stond hij op 25 augustus voor het eerst in de basis en die basisplaats gaf hij niet meer af. Gigovic maakte zoveel indruk dat zowel Manchester City als Arsenal hem volgens de vakpers willen inlijven. Drie weken geleden werd hij gelinkt aan Club Brugge. Ook Wolverhampton en clubs uit Denemarken, Nederland en Engeland tonen interesse. 

Gigovic heeft bij Helsingborg nog een contract tot november 2021. Volgens Engelse websites zou Helsingborg bereid zijn hem deze zomer te laten gaan voor een bedrag tussen 2,7 en 3,8 miljoen euro. Ook omdat Helsingborg het geld goed kan gebruiken. Het Nieuwsblad schrijft vandaag dat Anderlecht een kleine twee miljoen euro geboden heeft.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum