Anderlecht topkandidaat voor Wullaert

DONDERDAG, 2 JULI 2020, 08:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

DAMES Anderlecht ziet zijn kansen stijgen om Tessa Wullaert binnen te halen. Volgens Het Laatste Nieuws beschikt paars-wit zelfs over de beste kaarten voor de topvedette van het Belgische vrouwenvoetbal. Of hoe de coronavirus zowaar een positief effect heeft.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws vertelt Wullaert dat ze genoot van het leven in België de voorbije maanden. "Dat was veel gevarieerder dan in het buitenland", zo zegt ze. Met de dreiging van een nieuwe lockdown is het een mooi vooruitzicht om in zo'n geval dichtbij vrienden en familie te zijn in plaats van alleen vast te zitten op een kleine flat in het buitenland. 

Wullaert haar manager verklapt dat hij sprak met Atletico Madrid en dat ook Ajax en PSV interesse tonen. "Maar Tessa staat meer dan ooit open voor België", klinkt het. "Anderlecht ligt in pole position", vult Wullaert aan. "Als ik terugkeer naar België, zal het bij Anderlecht zijn."

De bal ligt duidelijk in het kamp van Anderlecht. Er vonden al gesprekken plaats, maar die werden stopgezet door de coronacrisis. Wullaert wil bij Anderlecht wel een plaatje dat ruimer is dan de rol van speelster. Ze hoopt op een project waarbij ze haar ervaringen uit het buitenland kan delen en het vrouwenvoetbal vooruit kan helpen. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Anderlecht dat momenteel nog niet in de aanbieding.



anderlecht-online forum