Adzic, Didillon en Vranjes trainen weer mee

VRIJDAG, 3 JULI 2020, 12:43 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS De huurlingen Luka Adzic en Thomas Didillon trainen opnieuw mee met Anderlecht. Sinds gisteren deed ook Ognjen Vranjes dat al. Hoewel Kompany en Vercauteren hen laat meedoen met de A-kern, blijft de vraag of het trio wel een toekomst heeft bij Anderlecht.

Adzic deed het niet onaardig bij Emmen, maar net toen hij naar zijn beste niveau gegroeid was, werd de competitie gestaakt wegens de corona-epidemie. Met Amuzu en Doku heeft Anderlecht twee gelijkaardige types die hoger staan in de pikorde. Bovendien kan ook Verschaeren vanaf de flank spelen en kijkt de club uit naar nog een extra flankspeler. Een vertrek, definitief of op uitleenbasis, lijkt voor Adzic de beste oplossing. Op zijn 21e moet hij spelen.

Didillon werd vorige zomer een probleemgeval toen hij zijn basisplaats verloor aan Hendrik Van Crombrugge. Zolang de Rode Duivel bij Anderlecht is, zit een basisplaats er wellicht niet in voor de Fransman. Bovendien is de Duitser Timon Wellenreuther niet gekomen om nummer drie te zijn. Ook voor Didillon, die tijdens zijn uitleenbeurt aan Genk bewees over heel wat kwaliteiten te beschikken, is een vertrek de beste oplossing. Jongeren Rik Vercauteren en Nicolas Alavoine staan klaar om derde en vierde doelman te zijn.

Tot slot is er Ognjen Vranjes. Sportief een steengoede verdediger, wat hij ook bij AEK Athene bewees, maar al te vaak gaat het licht uit. Op en naast het veld. Vooral zijn fratsen buiten het voetbal zorgen ervoor dat Anderlecht hem liever kwijt dan rijk is. Maar zolang Luckassen en of Sandler niet terugkeren, is de Bosniër sportief een goede optie achter de hand.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum