Deense interesse voor Dauda

DINSDAG, 7 JULI 2020, 11:21 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS Mohammed Dauda kon Esbjerg niet behoeden voor de degradatie, maar de Ghanese spits heeft zich wel in de kijker gespeeld bij andere Deense clubs. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Jan Rasmussen. "Twee à drie clubs hebben geïnformeerd", klinkt het.

"Dauda voelt dat hij zich in Denemarken goed kan ontwikkelen. Het tactische niveau is er goed. Vooral onder coach Troels Bech heeft hij veel geleerd", vertelt Rasmussen bij Bold.dk. "Dauda houdt ook van het land en de Deense cultuur. Hij wil hier graag blijven. Twee à drie clubs hebben geïnformeerd, maar nog er is nog niets concreet."

Esjberj huurde Dauda het voorbije seizoen van Anderlecht. Paars-wit zit niet te wachten op een terugkeer van de spits. Omdat hij nog maar een contract van één jaar heeft, vraagt Anderlecht geen hoofdprijs voor hem, zegt Rasmussen. "Anderlecht staat open voor dialoog. Een nieuwe uitleenbeurt kan, maar ook een definitieve transfer."

"Als de juiste prijs op tafel komt, willen ze hem verkopen", aldus Rasmussen. "Het gaat niet om miljoenen. Er zijn nog geen cijfers genoemd, maar ik denk dat de meeste Superliga-clubs het financieel aankunnen."

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum