"Ik wil ploeg met artiesten die hard werken"

DINSDAG, 7 JULI 2020, 20:36 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

ANDERE Wie dacht dat de communicatiecel van Anderlecht op 1 juli ook op vakantie vertrokken is, schrok zich vandaag een hoedje. In de loop van de dag publiceerde de club een videoboodschap van Vincent Kompany. Het doel: de abonnementenverkoop een boost geven.

De communicatiedienst van Anderlecht krijgt de jongste dagen heel wat kritiek omdat het nul komma nul communiceerde over de oefenwedstrijd van zaterdag tegen Charleroi. Maar wees gerust, ze zitten niet stil. Met man en macht werken ze om zoveel mogelijk fans te overtuigen een abonnement te kopen. Vandaag werd Vincent Kompany uit de kast gehaald. 

Via Twitter, Facebook en Instagram sprak de bezieler van Het Project de Anderlecht-supporters toe. De tekstuele boodschap bij het filmfragment: 'Verleng je abo nog tot eind deze week. Prolongez votre abo avant la fin de la semaine sur rsca.be/abo.'

De letterlijke woorden van Kompany in het filmpje

"We worden vaak gezien als luxesupporters die er alleen zijn als het goed gaat. Ik heb het tegenovergestelde gezien. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo intens zou zijn. Als de supporters zo krachtig achter een club staan, laten wij dat ook zien op het veld."

"Anderlecht blijft Anderlecht. Bij Anderlecht is er altijd meer dat telt. Het resultaat en de manier waarop. Ik wil een Anderlecht met artiesten, maar met artiesten die hard werken. Deze ploeg heeft een enorm potentieel. We hebben iets te bieden dat anderen niet hebben. We willen een ploeg met honger. Die vooruit gaat. Ik kan jullie zeggen dat de staf en de spelers klaar zijn."

"Voor een Brusselaar is de drang naar meer er altijd. We hebben een iets complexer leven. We staan twee keer meer in de file. Dus de drang, de goesting is er altijd."
 Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum