Jonge vleugelspits van Feyenoord in beeld

DONDERDAG, 9 JULI 2020, 16:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht is één van de clubs die interesse tonen in Feyenoord-speler Cryscencio Summerville. Dat schrijft Voetbal International. De Rotterdamse club wil Summerville echter niet laten gaan. Het sloeg al een miljoenenbod af en wil zijn contract openbreken.

De 18-jarige Summerville kwam vorig seizoen op uitleenbasis uit voor ADO Den Haag. In 21 wedstrijden scoorde hij twee keer en gaf hij drie assists. Het seizoen ervoor verhuurde Feyenoord de winger na de winterstop aan Dordrecht in de eerste divisie. Daar kwam hij tot vijf doelpunten en één assist in 18 wedstrijden.

De prestaties van Summerville blijven niet onopgemerkt. Verschillende buitenlandse clubs tonen interesse, aldus Voetbal International. Het weekblad noemt de namen van Wolverhampton, Anderlecht, Red Bull Salzburg en Glasgow Rangers. Wolverhamton deed zelfs al een miljoenenbod, maar dat verwees Feyenoord naar de prullenmand. De Rotterdammers willen het contract van Summerville, dat nog één jaar loopt, verlengen. De jonge spits zal de voorbereiding ook aanvatten bij de hoofdmacht van Feyenoord.



anderlecht-online forum