Trebel als linksback tegen STVV

ZATERDAG, 11 JULI 2020, 08:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Vandaag om 13 uur speelt RSC Anderlecht zijn tweede oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Pers is tot nader order nog steeds niet toegelaten. Al zal onze eigen DavidBxl zijn best doen om u op de hoogte te houden vanop zijn terras. Misschien ziet hij Trebel daar wel als linksback het veld betreden.

Adrien Trebel wordt al langer gelinkt aan het Midden-Oosten en staat daar zelf niet weigerachtig tegenover. Alleen opent de transfermarkt daar pas in augustus. Ondertussen moet de Fransman ook eens aan spelen toekomen want dat ondertussen weeral van 15 december 2019 geleden. Mede door een blessure maar ook doordat hij op een zijspoor staat bij RSC Anderlecht.

Zelf is hij vragende partij om te spelen tijdens de oefenwedstrijden en dat kan vandaag misschien wel eens het geval zijn tegen STVV, al zal dat dan wel als linksback zijn want daar is de spoeling dun.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.