Klein contract voor Vanden Borre

WOENSDAG, 15 JULI 2020, 12:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anthony Vanden Borre traint nog steeds mee met RSC Anderlecht. Ondertussen kreeg hij ook een nieuw, klein contract. Vooral om met administratieve kant in orde te zijn zoals de verzekering. Volgens insiders blijft de 'ket' ondertussen hard meetrainen. 

Voetbalt hij nog of voetbalt hij niet meer, geen mens die daar een exact antwoord kan op geven. Feit is wel dat hij sinds 2017 geen wedstrijd meer heeft gespeeld en dat wordt misschien wel problematisch. Maar Anderlecht wil hem nog niet volledig opgeven en blijft hem dus aan boord houden. “Kijk, je weet het maar nooit met Anthony”, zeggen insiders, “maar we moeten realistisch zijn. Een come­back zou miraculeus zijn.”

“Anthony is een kind van het huis. Hij kan ons zeker nog van nut zijn. Is het niet op, dan naast het veld", zei Karel Van Eetvelt enkele weken geleden nog. Vanden Borre heeft een gunstige invloed op de jongeren, hij heeft vooral ervaring met hoe het niet moet en kan die goede raad doorgeven. En dat doet hij ook. De kans is dus niet onbestaande dat de 'Ket' nog toekomst heeft op Neerpede, maar dan niet als speler maar eerder als jeugdcoach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.