Ook Anderlecht deelt live-beelden van oefenmatch

ZATERDAG, 18 JULI 2020, 10:07 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

WEDSTRIJDEN Anderlecht zet in zijn communicatie over de oefenwedstrijd passen vooruit in zevenmijlslaarzen. Zo zal het oefenduel van vanmiddag tegen Saint-Étienne ook rechtstreeks te bekijken zijn via de website van de club. 

Anderlecht speelt vanmiddag twee wedstrijden van 75 minuten in het grote Stade Geoffroy-Guichard. Publiek is niet toegelaten. Saint-Étienne zendt de wedstrijden uit via zijn online tv-kanaal en Anderlecht deelt de beelden via zijn eigen website. Surf hiervoor naar www.rsca.be/nl/asseand. Ook via de website van Het Laatste Nieuws is de partij straks live te bekijken.

Twee weken geleden deelde Anderlecht nul komma nul informatie over de eerste oefenwedstrijd tegen Charleroi. Dat kwam op heel wat kritiek te staan. Te meer omdat Club Brugge zijn oefenwedstrijd rechtstreeks uitzond en zelfs een professionele commentator had ingehuurd om te wedstrijd te becommentariëren. Vorige week kwam paars-wit met opstellingen, wedstrijdinfo en een videoverslag van de tweede oefenwedstrijd tegen STVV. Nu kunnen we Anderlecht dus ook met eigen ogen zien spelen. Een mooie evolutie.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum