Webpoll: U wil Delcroix nieuwe kans geven

DONDERDAG, 23 JULI 2020, 21:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Als het van onze bezoekers afhangt, verdient Hannes Delcroix meer dan Ognjen Vranjes een nieuwe kans in het Anderlecht-shirt. De overige vier uitgeleende centrale verdedigers hoeven op niet veel bijval meer te rekenen.

Door de blessuregevoeligheid van Kompany, het vertrek van Sandler en de jeugdigheid van Kana en Sardella is een extra centrale verdediger geen overbodige luxe. Anderlecht verhuurde er het voorbije seizoen zes, dus misschien eerst eens in de eigen rangen kijken? Ognjen Vranjes was/is volgens de media de verdediger die zich opnieuw mag bewijzen aan het duo Kompany-Vercauteren.

Wij wilden weten of u de club hierin volgt. Wie van de zes uitgeleende centrale verdedigers verdient volgens u een nieuwe kans? Met iets meer dan één derde van de stemmen (34,8 procent) geniet jeugdproduct Hannes Delcroix de meeste steun. Vranjes volgt met 24,6 procent.

De vier overigen kregen 11 procent (Sanneh) of minder. Milic kan op het minste steun rekenen met amper 1,4 procent van de stemmen. 15,9 procent van onze stemmers ziet liefst alle uitgeleende verdedigers definitief vertrekken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.