Anderlecht speelt 0-0 gelijk tegen Nantes

ZATERDAG, 25 JULI 2020, 20:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De oefenwedstrijd tussen Anderlecht en Nantes van vanmiddag eindigde op een 0-0-gelijkspel. Anderlecht domineerde, gaf weinig weg, maar heeft het o zo moeilijk voor doel. Zulj kreeg de beste kans, maar aan de overkant trof Simon de paal.

Anderlecht startte met Luckassen en Cobbaut centraal achterin. Twee sterke jongens die heel wat duels wonnen en amper iets weggaven. Kana kreeg zijn kans als defensieve middenvelder. Ook Trebel mocht spelen en toonde dat hij het voetballen niet verleerd is.

Voor de pauze kreeg Anderlecht de beste kansen via Amuzu en Dimata. Die laatste zocht de penalty, maar kreeg hem (onterecht) niet. Na de pauze was Zulj er dichtbij, maar tot twee keer toe stuitte hij op de doelman. Aan de overkant strandde een poging van Simon op de paal.

Volgende week speelt Anderlecht zijn laatste oefenwedstrijd, thuis tegen Lille.

Score: 0-0
Goal(s): /

Anderlecht:Van Crombrugge (46’ Didillon), Murillo, Luckassen, Cobbaut, Sardella (46’ Kayembe), Kana (46’ Zulj), Trebel (82’ Kana), Vlap, Amuzu, Dimata (46’ Colassin), Doku
Nantes:Lafont (46' Petric), Fabio (80' Homawoo), Girotto (46' Wague), Castelletto, Traoré (46' Appiah), Limbombe (46' Abeid), Touré, Chirivella (70' Mendy), Simon (80' Ndilu), Emond (70' Youan), Coulibaly (46' KOlo Muani)

Geel: /
Rood: /

Scheidsrechter: Kevin Van Damme
Stadion: Rsca Belfius Academy (Neerpede)

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum