Anderlecht klopt RWDM met 2-1

ZATERDAG, 1 AUGUSTUS 2020, 13:04 - Garrincha

WEDSTRIJDEN In de eerste oefenwedstrijd van de dag heeft Anderlecht RWDM verslagen met 2-1. Adrien Trebel en Pieter Gerkens zorgden voor de doelpunten. Anthony Vanden Borre speelde één helft mee.

In de eerste helft kregen beide ploegen kansen. De grootste aan Anderlecht-zijde waren voor Edo Kayembe en Pieter Gerkens. Toch stond het aan de rust 0-0. Op het uur trapte Adrien Trebel op voorsprong na een assist van Yari Verschaeren. Vijf minuten later maakte RWDM gelijk. Nog eens twee minuten lager legde Gerkens de eindstand vast na een mooie actie van Takidine en Kayembe.

Om 15 uur speelt Anderlecht nog een oefenwedstrijd in en tegen Lille. Dan komt de basisploeg in actie.