Anderlecht verliest laatste oefenwedstrijd

ZATERDAG, 1 AUGUSTUS 2020, 17:51 - TCV

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft met 2-0 in en tegen Lille verloren. Bij de rust stond het nog 0-0. Anderlecht begon aan de wedstrijd met de ploeg die vermoedelijk volgend weekend aan de competitie start, op voorwaarde dat de eerste match kan gespeeld worden in KV Mechelen.

In de eerste helft moest Van Crombrugge tweemaal tussenbeide komen op pogingen van de Franse tegenstander. Anderlecht was wat gevaarlijk via de linkerflank. Na rust scoorde Luiz Araújo tweemaal en kwam Anderlecht nauwelijks aan kansen.

Al bij al geen opsteker voor de nakende start van de competitie, zeker ook niet nu Dimata en Roofe weer niet helemaal fit (b)lijken te zijn. Het grootste pijnpunt van vorig seizoen lijkt nu ook weer de kop op te steken: deze ploeg (kern) komt tot veel te weinig kansen en maakt amper goals. En als je amper goals maakt, dan wordt elke wedstrijd moeilijk.