Anderlecht blijft scouten in MLS

ZONDAG, 2 AUGUSTUS 2020, 09:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht blijft rondkijken in de Amerikaanse competitie voor interessante spelers. Gisteren zou een scout van paars-wit de wedstrijd tussen Philadelphia Union en Kansas City gevolgd hebben. Naast Mark McKenzie was het vizier ook gericht op Brenden Aaronson en Gianluca Busio.

Aaronson is een 19-jarige centrale, aanvallende middenvelder die vorig seizoen debuteerde in de MLS en meteen een vaste waarde werd bij Philiadelpia. In 37 wedstrijden scoorde hij 4 keer en gaf hij 3 assist. In februari debuteerde hij bij de nationale ploeg van de VS.

Busio is eveneens een centrale middenvelder, maar eerder een acht. Hij is in mei 18 jaar geworden. Kort na zijn 16e verjaardag debuteerde hij bij Kansas in de MLS. Zijn teller staat intussen op 36 wedstrijden, 4 doelpunten en 2 assists.

Gisteren raakte al bekend dat Anderlecht ook verdediger Mark McKenzie van Philadelphia Union volgt.

Naast Anderlecht waren er gisteren ook scouts aanwezig van Juventus, Fiorentina, Milan, PSV, Celtic, Feyenoord, Frankfurt, Hoffenheim, Borussia Mönchengladbach en Freiburg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.