'Anderlecht onderhandelt met Man City over Lukas Nmecha'

ZATERDAG, 15 AUGUSTUS 2020, 11:44 - Nostak
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Mike McGrath, journalist voor The Daily Telegraph, is Anderlecht in onderhandeling met Manchester City over een huurdeal voor de 21-jarige Lukas Nmecha. Nmecha is een 1,85m grote centrumspits die tevens ook Duits jeugdinternational is.

Nmecha werd geboren in Hamburg, maar verhuisde op jonge leeftijd naar het Verenigd Koninkrijk. Daar doorliep hij de jeugdreeksen van Manchester City, waar je via onze unieke ladbrokes promotiecode zeer voordelig op kan wedden.

Lukas Nmecha beschikt over de Duitse, Engelse en Nigeriaanse nationaliteit. Hij was actief voor de Engelse nationale jeugdploegen tussen de U16 en de U21, maar koos er uiteindelijk voor om voor zijn geboorteland, Duitsland, uit te komen. Bij de U21 van Duitsland scoorde hij 2 doelpunten in 8 interlands.

Vorig seizoen werd Nmecha een half seizoen uitgeleend aan Wolfsburg, in de tweede seizoenshelft verdedigde hij de kleuren van Championship-club Middlesbrough.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.