Vercauteren vandaag weg bij Anderlecht?

MAANDAG, 17 AUGUSTUS 2020, 08:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Straffe woorden op de website van La Dernière Heure vanmorgen: volgens de Waalse krant is er "een grote kans" dat Anderlecht vandaag nog het vertrek van coach Frank Vercauteren aankondigt. Strubbelingen met Vincent Kompany zouden de coach hebben aangezet om ontslag te nemen.

Volgens La Dernière Heure zijn er al een tijdje spanningen tussen Kompany en Vercauteren. De visie van de twee over de weg naar succes loopt uiteen. Na het gelijkspel tegen KV Mechelen liepen de spanningen op. Na de zege tegen STVV zou het bestuur nog geprobeerd hebben om Vercauteren te overtuigen te blijven, maar zijn beslissing om te vertrekken was ervoor al genomen, klinkt het.

La Dernière Heure schrijft dat Kompany en Vercauteren "heel wat verschillende visies hebben". Het gaat van de manier van voetballen, over bepaalde spelers (o.a. Adrien Trebel) tot potentiële versterkingen. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.