Vercauteren stapt niet zelf op

DINSDAG, 18 AUGUSTUS 2020, 08:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Exit Frank Vercauteren bij RSC Anderlecht nu Vincent Kompany T1 is. Maar Vercauteren stapt niet zelf op met als gevolg dat RSC Anderlecht hem nog zal moeten betalen. Verder wil de ex-coach niet reageren op de trainerswissel. De pers linkt hem wel aan AA Gent nu Jess Thorup daar op de helling staat.

Gisteren zat Vercauteren nog op de bank tijdens de oefenwedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven, hij wou die wedstrijd nog bijwonen om kunnen afscheid te nemen van de spelers. Voor de rest blijft het opvallend stil rond Vercauteren die zelf ook geen commentaar wil geven.

Zeker is dat Vercauteren niet zelf opstapt maar in onderling overleg. Wat meteen betekent dat paars-wit hem nog een opzegvergoeding zal moeten uitbetalen. 

De pers linkte hem deze morgen wel aan AA Gent, daar staat de positie van coach Thorup ter discussie na twee verloren wedstrijden. Al lijkt het voorlopig wel alleen om geruchten te gaan. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.