Van Crombrugge: "Ik sluit de deur voor niemand"

ZATERDAG, 22 AUGUSTUS 2020, 08:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hendrik Van Crombrugge is de nieuwe kapitein van RSC Anderlecht, al maakt hij daar zelf niet zo een punt van. Dat hij de band om krijgt wil ook niet meteen zeggen dat hij nu zeker in Brussel blijft: "Ik sluit de deur voor niemand, maar momenteel lopen er geen gesprekken."

Van Crombrugge is nu de kapitein van de ploeg al liet hij ook daarvoor al zijn stem horen: "Het is de pers die daar nu een thema van maakt, al was ik daarvoor ook al een leider. Pas op, het is niet mijn stijl om elke week een motiviatiespeech te geven maar als het nodig is zal ik mij laten horen."

"Zoals over de overbodige tegengoal tegen STVV. Die kwam er door een kinderlijke fout, dat moeten we vermijden. Op Europees niveau kan dat in eigen huis een fatale fout zijn. Dat heb ik de groep ingepeperd."

Transfer

De voorbije weken is Van Crombrugge al een paar keer genoemd bij verschillende clubs, maar tot concrete gesprekken kwam het niet. Een loonsverhoging bij Anderlecht kwam in ieder geval niet, ook al was die beloofd, maar de financiële situatie van de club liet het niet toe. Maar hij is nu dus wel kapitein van de ploeg, al benadrukt de doelman dat hij alle pistes open laat.

"Je weet nooit dat er een bod binnen komt dat voor beide partijen intressant is. Ik sluit de deur dus voor niemand. Al kan ik wel meegeven dat mijn zaakwaarnemer momenteel geen gesprekken voert."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.