Extra aanvallende versterking niet uitgesloten

MAANDAG, 24 AUGUSTUS 2020, 08:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Het Nieuwsblad wil Anderlecht er voorin nog een speler bij. Het informeerde bij Atalanta Bergamo naar de huurvoorwaarden van Ebrima Colley. Ook de Nigeriaan Arokadare, die gisteren weer scoorde, heeft paars-wit nog niet definitief van zijn lijst geschrapt.

Colley is een 20-jarige Gambiaan die bij voorkeur als linksbuiten speelt, maar ook diep in de spits uit de voeten kan. Het voorbije seizoen mocht hij vijf keer invallen in de Serie A, waarvan vier keer na de coranapauze. Op 14 juli speelde hij de volledige tweede helft tijdens de 6-2-zege tegen Brescia. Hij gaf toen ook een assist. Bij de U21 van Atalanta scoorde hij vorig seizoen 23 keer in 46 wedstrijden en gaf hij vijf assists. Ook Parma en Genua willen Colley, een neef van oud-Genk-verdediger Omar Colley, huren.

Het Nieuwsblad weet ook dat Anderlecht ook blijft denken aan Arokadare, al wil diens club Valmiera hem niet laten gaan. Na een weekendje rust wegens transferitis speelde Arokadare gisteren weer mee met Valmiera. Tegen staartploeg Jelgava opende hij kort na de pauze de score met een strafschop. Het was zijn vijftiende competitietreffer in evenveel wedstrijden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.