"Respect voor de manier waarop Blessin KVO laat voetballen"

WOENSDAG, 26 AUGUSTUS 2020, 18:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vrijdag wacht de eerste wedstrijd op verplaatsing voor coach Vincent Kompany. Die heeft alvast respect voor KV Oostende-trainer Blessin en de manier waarop hij zijn ploeg georganisseerd aan de aftrap brengt. Wat RSC Anderlecht betreft moet de schrik er in de laatste minuten uit.

RSC Anderlecht eindigde zijn vorige wedstrijd op een gelijkspel, terug een goal die in de laatste minuten van de wedstrijd viel aan de andere kant. Iets waar Kompany met zijn ploeg moet aan werken. "Ik heb het zelfs getimed: vanaf minuut 85 zie je de angst erin sluipen. We geven dan aan de tegenstander het gevoel dat het er nog in zat. En eigenlijk moeten we op dat moment denken aan hoe we nog een doelpunt kunnen scoren."

De opdracht voor vrijdag is dus duidelijk: winnen. Kompany wil alvast in de val lopen van de tegenstander te onderschatten ondanks de slechte seizoensstart van KV Oostende. "Hun Duitste trainer, Blessin, daar ben ik fan van. Hij laat zijn ploeg constant druk zetten, overal, over het hele veld. Ik denk dat Oostende en hun trainer in de toekomst nog voor spektakel gaan zorgen”.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.