"Goal en assist? Doen me geen plezier"

ZONDAG, 30 AUGUSTUS 2020, 07:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met een doelpunt en een assist was Adrien Trebel erg bepalend bij het ophalen van de 2-0-achterstand in Oostende. "Maar dat doet me geen plezier", vertelde de middenvelder na afloop. "Want we hebben niet gewonnen."

"Mijn prestatie en situatie zijn niet belangrijk, die van de club wel", zo vertelde Trebel. De Fransman erkent wel dat hij in een moeilijke periode zat. "Hoogtes en laagtes horen bij de carrière van een voetballer. Ik gaf niet op en ben blijven werken. Dan word je beloond."

Hoewel Kompany vlak voor de aftrap aangaf het Oostendse systeem van hoge pressing goed te kennen, vertelde Trebel dat het team verrast was "door de goede ploeg van Oostende en hun goede pressing". "Na die twee tegengoals was er karakter nodig om terug te komen. Maar als we zouden spelen zoals gevraagd, wisten we dat we zouden scoren. We konden he wel niet tot het einde volhouden."

Op het uur kreeg Trebel een gele kaart voor een schwalbe. Correct? "Het was geen penalty. Wat wil je dat ik zeg? Ik was op volle snelheid en probeerde iets."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.