Arokadare: geen Anderlecht, wel Keulen

VRIJDAG, 18 SEPTEMBER 2020, 20:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Tolu Arokadare zal niet meer naar Anderlecht komen. De Nigeriaanse spits van het Letse Valmiera heeft een contract getekend bij FC Keulen. De voorbije weken schreeuwde Arokadare uit dat hij naar Anderlecht wilde, maar Valmiera weigerde hem te laten gaan. Anderlecht zag hem ook nooit als prioriteit.

Keulen huurt de 19-jarige Arokadare tot het einde van het seizoen van Valmiera. "Dit is een droom die uitkomt", zegt de Nigeriaan op de website van zijn nieuwe club. "Ik heb altijd al in de Bundesliga willen spelen. Ik wil veel scoren voor Keulen en me persoonlijk ontwikkelen."

Keulen omschrijft Arokadare als een jonge aanvaller die zich kan ontwikkelen. "Hij heeft veel goede eigenschappen: hij is atletisch, sterk en snel.  Hij zal natuurlijk moeten wennen aan het Bundesliga-niveau. Hij heeft wel het voordeel al in competitieritme te zitten en hij is erg gemotiveerd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.