Makelaars Verschaeren mikken op meer centen

WOENSDAG, 23 SEPTEMBER 2020, 08:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Niet alleen met Jeremy Doku lopen er gesprekken over een contractverlenging, ook Yari Verschaeren wil Anderlecht langer aan zich binden. Alleen lopen deze gesprekken niet zo vlot. Het makelaarskantoor van Verschaeren wil een loonsverhoging, terwijl de youngster al een erg mooi salaris heeft.

In maart vorig jaar, een half jaar na zijn doorbraak, verlengde Anderlecht het contract van Verschaeren tot medio 2022. De Kruibekenaar kreeg toen ook een erg mooie salarisverhoging.

Anderlecht wil Verschaeren nu nog wat langer aan zich binden, maar zonder een extra loonsverhoging. Sinds het aantreden van het nieuwe bestuurstrio Vandenhaute, Van Eetvelt en Verbeke gelden er nieuwe economische realiteiten binnen Anderlecht.

Voor het Nederlandse makelaarskantoor van Verschaeren is dat een ontgoocheling. Vincent Kompany verwacht dat na enige tijd beide partijen alsnog een akkoord bereiken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.