Kroatische verdediger in beeld

WOENSDAG, 23 SEPTEMBER 2020, 20:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Kroatische media toont Anderlecht interesse in Ante Majstorovic van NK Osijek. De 26-jarige centrale verdediger staat ook op het verlanglijstje van Bundesliga-club Hoffenheim. Een vertrek bij Osijek is bespreekbaar.

Zowel Majstorovic als diens partner in het hart van de verdediging Mile Scoric genieten buitenlandse interesse. Eén van de twee zou mogen vertrekken, de andere moet blijven, zo klinkt het. Majstorovic zou financieel het meest interessant zijn. Zijn marktwaarde wordt geschat op 1,6 miljoen euro en hij heeft nog drie jaar contract.

Majstorovic is begonnen aan zijn tweede seizoen bij Osijek en is er een vaste waarde. Vorige seizoen speelde hij er 33 wedstrijden zonder een minuut te missen. Deze jaargang staat de teller op vijf. De jaren voordien speelde hij ook zo goed als alles bij eersteklassers Split en Lokomotiv Zagreb. Hij telt nog geen nationale selecties.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.