"Tegen Club zal er een ander Anderlecht nodig zijn"

MAANDAG, 28 SEPTEMBER 2020, 07:57 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht liet het weer liggen in de slotminuten van de wedstrijd. Al wil Vincent Kompany zijn spelers geen veeg uit de pan geven. Maar hij beseft ook dat het volgende week tegen Club Brugge beter moet, véél beter.

"Weer verliezen we punten in de slotminuten van een wedstrijd, heel vervelend", begint coach Kompany zijn persbabbel, "Hadden we al die keren het hoofd erbij gehouden én de punten, stonden we nu bovenaan", maar met als koop je geen punten natuurlijk.

"We stonden met een offensieve ploeg tussen de lijnen dan moet je net de ruimtes benutten en de bal in de ploeg houden. Maar wij worden nerveus. Het zou dus verkeerd zijn om Luckassen nu als zondebok op te werpen. We hadden al veel eerder meer moeten scoren", is de coach eerlijk.

"Vandaag was dus geen goede dag. Er gingen teveel dingen verkeerd. Tegen Club zal er een ander Anderlecht moeten voor de dag komen", besluit Kompany.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.