Teodorczyk en Lukaku terug naar België

DINSDAG, 6 OKTOBER 2020, 00:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS In de marge van de transfer van Jeremy Doku noteren we vanavond nog twee opvallende terugkeren van oud-Anderlecht-spelers naar België. Zo speelt Lukasz Teodorczyk dit seizoen voor Charleroi. Antwerp overtuigde Jordan Lukaku om weer in België aan de slag te gaan. 

Met zijn 22 doelpunten had Teodorczyk in 2017 een enorme bijdrage aan de laatste landstitel van Anderlecht. Zijn laatste twee doelpunten dat seizoen scoorde hij uitgerekend op Charleroi in de titelwedstrijd. Het seizoen nadien vlotte het minder, al kwam hij toch nog tot 15 treffers. De voorbije twee jaar bakte de Pool er bij Udinese niets van. Bij Charleroi, dat hem één jaar huurt, wil hij weer de Teo van Anderlecht worden.

Ook Jordan Lukaku verlaat zijn Italiaans zijspoor voor de Belgische competitie. Antwerp huurt de broer van Romelu van Lazio Roma met aankoopoptie. Die bedraagt 3 miljoen euro. De jongste Lukaku verliet Anderlecht in 2014 kort voor zijn 20e verjaardag. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.