Sambi Lokonga en Nmecha scoren twee keer

VRIJDAG, 9 OKTOBER 2020, 23:47 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Albert Sambi Lokonga en Lukas Nmecha droegen vanavond meer dan hun steentje bij aan de overwinning van hun nationale ploeg. Beiden scoorden twee keer.

De Belgische U21 blijven op koers voor het EK na 5-0-winst tegen Wales. Sambi Lokonga scoorde het tweede en derde doelpunt. Sambi Lokonga speelde 77 minuten en ging toen naar de kant voor Antoine Colassin, Francis Amuzu werd aan de rust vervangen en Marco Kana viel in na 69 minuten. Hannes Delcroix bleef op de bank.

In dezelfde groep won Duitsland met 5-0 tegen Moldavië. Nmecha scoorde de eerste twee doelpunten, waarvan één strafschop. De spits speelde 79 minuten mee.